Diari Més

Turisme

Quarta parada del creuer 'Wind Surf' al Port de Tarragona aquesta temporada

El vaixell porta a bord al voltant de 300 passatgers

El creuer Wind Surf.

Quarta parada del creuer 'Wind Surf' al Port de Tarragona aquesta temporadaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El luxós creuer ‘Wind Surf’ de la companyia WindStar atraca aquest dijous, a les 7 del matí, a la terminal de creuers del Port de Tarragona, ubicada al dic de Llevant. El vaixell va visitar Tarragona l’1 de maig, el 19 de juny, el 15 de setembre i ara torna a la ciutat per quarta vegada aquesta temporada.

El creuer navega sota bandera de les Bahames i atracarà al Port de Tarragona amb 300 passatgers a bord, la majoria nord-americans. El ‘Wind Surf’ salparà a les 5 de la tarda del mateix dijous direcció a Eivissa. Durant el dia que passaran a Tarragona, els passatgers visitaran el territori de manera lliure, o bé a través de les excursions que s’ofereixen planificades amb l’objectiu que els creueristes descobreixin el potencial cultural, d’oci, enoturístic i turístic il·limitat que té el territori.

Tarragona Cruise Port Costa Daurada està recollint els fruïts de l’estratègia iniciada fa quatre anys i es consolida com una destinació exclusiva dels creuers internacionals al Mediterrani. Les previsions de creuers per a aquesta temporada són de rebre 23 creuers a les instal·lacions del Port de Tarragona, el doble que l’any passat, i fins al moment és la millor temporada de creuers.

Trànsit passeig de l’Escullera

El desplaçament dels passatgers amb autobusos i taxis des de la terminal de creuers fins la ciutat es realitzarà pel passeig de l’Escullera, és per aquest motiu que durant tot el dijous els vianants només podran utilitzar el carril pintat de color verd del passeig de l’Escullera. Per motius de seguretat dels propis vianants estarà prohibit l’accés a vehicles, patinadors i ciclistes.

El creuer 'Wind Star', al Port de Tarragona durant la diada de Sant Jordi

El creuer 'Wind Star', al Port de Tarragona durant la diada de Sant JordiCedida

tracking