Diari Més

Policial

Un detingut a Reus i un a Tarragona en una operació policial contra una banda que robava amb força

Es tracta d'un dispositiu estatal conjunt entre Mossos d'Esquadra i Guàrdia Civil

Reus és una de les ciutats on s'està duent a terme l'operació policial.

Operació policial per detenir una banda espectialitzada en robatoris amb força a Tarragona i ReusGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra conjuntament amb la Guàrdia Civil han posat en marxa aquest dimecres una operació policial a Tarragona i Reus per detenir els integrants d'una organització criminal de robatoris amb força. De moment, els Mossos han detingut dues persones en l'operatiu a Reus i a Tarragona. La primera detenció s'ha produït a les set d'aquest matí en un habitatge situat al carrer Bonaire de Reus, i la segona ha estat a la ciutat de Tarragona.

Aquesta operació, d'àmbit estatal i sota secret de sumari, s'està duent a terme a Catalunya i Madrid. Pel que fa a Catalunya, a més de Tarragona i Reus, també s'està duent entrades i escorcolls a Barberà del Vallès. En aquest municipi finalment s'ha detingut una persona. Per la seva banda, la Guàrdia Civil, que encapçala l'operatiu arreu de l'Estat, ha realitzat vuit registres a Madrid, on s'han detingut 12 persones.

El Diari Més ha pogut parlar amb diversos residents de la zona on ha tingut lloc la detenció de Reus, que han confirmat la presència del dispositiu policial ja des de primera hora. Per la seva banda, hores més tard que hagués tingut lloc la intervenció –que ha conclòs abans del migdia–, en aquesta residència s’hi trobava l’excunyada de la persona que la policia estaria cercant i que presumptament hauria acabat detinguda. Identificant-se com l’excunyada de l’home i sense voler precisar el seu nom, ha volgut sortir al pas de les informacions que han aparegut al llarg del dia i ha desmentit rotundament que el seu parent hagués estat detingut per les forces de seguretat. La mateixa dona, que en aquell moment es trobava amb l’habitatge amb una altra dona i tres nens, ha demanat «respecte» sense voler precisar més detalls sobre quina seria la situació en que es troba ara mateix el presumpte autor relacionat amb els furts. Els Mossos d’Esquadra, per la seva banda, no han descartat que es puguin produir més detencions.

tracking