Diari Més

Sanitat

La CGT de Joan XXIII alerta que 17 pacients esperen per ser ingressats

Tot i les denúncies del Sindicat, l'hospital respon que «ha incrementat el nombre de treballadors arran de l'ampliació» d'Urgències

Imatge d'arxiu d'una protesta de personal del centre per les retallades.

Joan XXIII ha perdut 124 treballadors des de l'inici de les retallades a SalutCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La secció sindical de la CGT de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona denuncia que, durant la matinadad'aquest dimarts, fins a «17 pacients estaven esperant als boxes d’Urgències per tal d’aconseguir que els ingressessin. D’aquests, dos portaven tres dies en aquesta situació, quan el temps aconsellat de permanència d’un pacient al servei d’Urgències és de màxim de sis hores».

A més, asseguren que l’obertura de les noves Urgències han anat acompanyades de retallades en personal. «Han fet fora tres tècnics auxiliars, dos infermers i un zelador», explicael membre sindical Agustí Aragonès. A més destacaque «una vegada gairebé acabada l’ampliació, han tancat una de les plantes que havien obert i el desgavell ha tornat».

Per la seva banda, des del centre hospitalari assegurenen un comunicat que «ha incrementat el nombre d’infermers, de tècnics de cures d’infermeria i de facultatius, arran de l’ampliació».

tracking