Diari Més

Societat

Trobada centenària d'exalumnes del Col·legi 'El Carme'

Alumnes i professors de diferents generacions celebren els cent anys del centre tarragoní

Exalumnes i antics professors han recordat el seu pas per l'escola.

Trobada centenària d'exalumnes del Col·legi 'El Carme'Gerard Faiges

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Col·legi El Carme de Tarragona celebra, aquest curs, els seus 100 anys d’història i al llarg de la tarda d’aquest dissabte ha agermanat alumnes i professors de diverses generacions. Al voltant d’unes 350 persones han acudit a la cita, superant el nombre d’inscrits a l’esdeveniment del Facebook creat per la pròpia escola.

La jornada ha començat amb una visita lliure a les instal·lacions, on s’ha pogut veure una exposició commemorativa d’aquest centenari. Al pati de l’escola, exalumnes i antics professors que van passar pel col·legi en diferents etapeshan pogut intercanviar les seves impressions i records en el seu retorn al centre.

Precisament el pati ha acollit una taula rodona en la que han participat diferents exalumnes i professors de generacions destacades, com una alumna que va assistir a l’escola a principis dels anys 30, un dels alumnes sorgits de la primera promoció de nois, i una de les noies que van completar la primera generació d’ESO.

Tots els assistents han repassat el seu pas per l’escola i n’han recordat la seva història. En els primers anys el Col·legi El Carme només acollia nenes i orfes, i no va ser fins als anys 80 que els nois hi van poder realitzar l’escolarització.

La trobada s'inclou en el marc de la celebració dels 100 anys de l'escola.

Trobada centenària d'exalumnes del Col·legi 'El Carme'Cedida

tracking