Diari Més

Successos

Els Mossos de Reus troben la cartera que van robar a un jubilat en un 'Mercadona' de Tarragona

Només se li va tornar la cartera amb el mòbil, els carnets i les ulleres que també contenia no han aparegut

El supermercat Mercadona situat al carrer Manuel de Falla.

Els supermercats Mercadona i Consum de Tarragona, els més barats segons l'OCUCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ramon Pernia, un home jubilat que viu a Tarragona i feia públic el robatori que va patir al supermercat Mercadona del carrer Manuel de Falla de Tarragona el passat dijous dia 6 a través d'una carta a aquest diari, ha trobat el seu telèfon mòbil.

Els fets van tenir lloc quan estava comprant a la gran superfície. Va deixar les seves pertinences en una guixeta -una cartera amb les ulleres de lectura, el mòbil i diversos carnets i targetes, a més del DNI-. Va deixar la porta oberta uns moments quan va anar a pagar a la línia de caixa, i en tornar la cartera havia desaparegut. Diari Més va publicar els fets divendres, i dissabte dia 8 els Mossos d'Esquadra de Reus van trucar a l'home perquè els havia arribat la cartera.

La bossa, però, només contenia el mòbil, que segons explica Pernia, «havia estat manipulat per fer-lo servir amb una altra targeta». Les targetes i les ulleres de lectura no van aparèixer, «i les ulleres eren el més important», assegura. «A més, la cartera també contenia la targeta sanitària, el DNI, etc.». Segons van explicar-li els Mossos, un menor va ser qui hauria robat les seves pertinences al Mercadona.

tracking