Diari Més

Solidaritat

Tot apunt per la 8a caminada solidària de La Muntanyeta

L'esdeveniment tindrà lloc el proper 16 d'octubre i encara admet inscripcions prèvies

Imatge de la darrera edició de la caminada solidària de La Muntanyeta.

Tot apunt per la 8a caminada solidària de La Muntanyeta, que vol superar el miler de participantsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els voluntaris del Grup Excursionista Amics de La Muntanyeta organitzen un any més la caminada solidària per La Muntanyeta, que aquest diumenge 16 d’octubre arriba a la seva 8ª edició. La finalitat d’aquest esdeveniment és donar a conèixer i sensibilitzar la ciutadania sobre la paràlisi cerebral i la tasca que realitza aquesta entitat. La caminada d’enguany s’ha fixat com a objectiu batre un nou rècord i superar el miler de participants.

La caminada arrencarà des del Balcó del Mediterrani de Tarragona i, després d’un recorregut per la costa tarragonina, es dirigirà a les instal·lacions de l’entitat, a Sant Pere i Sant Pau, on hi ha prevista una jornada de portes obertes. Allí també se servirà l’esmorzar. El recorregut finalitzaràa la Rambla Nova, on es farà entrega d’alguns obsequis a tots els participants i s’amenitzarà la festa amb la música del Dj Abadia.

Aquells que es vulguin apuntar a la caminadaencara tenen temps de fer-ho fins el 14 d’octubre. Les inscripcions, amb un donatiu de 10 euros, es poden fer a la pàgina web de l’entitat, o bé a la seu social situada a Sant Pere i Sant Pau. Els interessats també es podran inscriure el mateix dia de l’esdeveniment a les 8, just abans de la sortida. Els menors de 12 anys tenen descompte, i les persones amb discapacitat tenen la inscripció gratuïta. Cal dir que tot el recorregut està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.

tracking