Diari Més

Seguretat

Jubilats de Bonavista expressen el seu malestar per les prostitutes

Relaten que un grup de noies sel’s apropen a les proximitats del mercadet proposant els seus serveis per deu euros

La zona on es produirien els fets que comenten els jubilats és la zona inferior darrere el mercadet.

Jubilats de Bonavista expressen el seu malestar per les prostitutesMP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un grup de gent gran del barri de Bonavista han expressat en diferents escenaris seu malestar per haver estat objecte de propostes de prostitutes que ronden al capvespre pels voltants de l’esplanada on s’ubica el mercadet, segons afirmen alguns testimonis i a establiments de la zona.

Pel que sembla, segons ha relatat algun dels afectats, un grup de noies «acostumen a ser tres, que actuen per separat» se’ls acosten quan passegen per entre els arbres i mentre estan asseguts en els bancs, i els proposen «fer de tot» per una quantitat reduïda, que no supera els deu euros.

Alguns dels afectats ha mostrat la seva incomoditat i, fins i tot, por en algun dels bars propers, ja que la insistència pot ser intimidatòria en alguns moments o així ho han percebut ells.

El DiariMés ha volgut consultar amb alguns veïns aquesta circumstància. Una veïna del carrer 20 explicava que sí que tenia constància de noies que solien rondar per la zona i que utilitzaven les oliveres properes (darrere de l’esplanada del mercat) per quedar cobertes de les mirades de transeünts mentre exerceixen la prostitució.

Un altre dels veïns va comentar que tenia constància d’haver-les vist actuar a la zona de l’antiga N-340, i durant la nit. El fet no ha volgut ser denunciat obertament amb nom i cognom, ni davant les forces de seguretat ni a aquest mitjà, ja que afirmen alguns dels preguntats que probablement les noies són controlades per màfies de proxenetes que podrien actuar per represàlies en el cas que sigui denunciat pública i obertament, especialment pels establiments on els ancians han fet saber a companys de jocs de cartes el que els ha succeït durant el seu passeig.

Difícil aplicació de la llei

Els relats de la gent gran i el seu malestar ha coincidit amb el coneixement que pròximament s’obrirà un club de cambreres proper al carrer 20 de Bonavista.

Fonts de l’Associació de Veïns ha afirmat a aquest mitjà desconèixer que s’estigui produint aquest fet, que, d’altra banda, és difícil conèixer, si no s’ha contactat amb els afectats.

Aquest fet tindria unes conseqüències legals de difícil aplicació, ja que la prostitució està permesa legalment, però no el proxenetisme o la inducció a la prostitució. En el cas de no amenaçar la gent gran, no s’estaria cometent cap delicte i, per tant, l’actuació contra les noies seria de difícil aplicació.

tracking