Diari Més

Política

CDC acusa l'equip del govern de fer «cas omís» als veïns de Llevantina-Bon Sol

El portaveu del grup polític ha apuntat que satisfer aquestes peticions és qüestió de «voluntat política»

El cablejat de telefonia mòbil penja de punt a punta dels carrers.

CDC acusa l'equip de govern de fer «cas omís» a les demandes dels veïns de Llevantina-Bon SolCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Grup Municipal de CDC a l’Ajuntament de Tarragona ha denunciat aquest dilluns el menysteniment de l’equip de govern (PSC-PP) cap als veïns i veïnes de la urbanització Llevantina-Bon Sol. El portaveu del partit polític, Albert Abelló, ha manifestat que PSC i PP «continuen fent cas omís de les eternes demandes de l’associació de veïns». A més ha apuntat que satosferlesseves peticions són qüestió de «voluntat política», ja que no comporten cap gran inversió.

Entre les grans reivindicacions dels veïns d’aquesta urbanització de Llevant es troba la neteja i dignificació de la zona verda ubicada al carrer Miquel Ángel Blanco. «El terreny és propietat de l’Ajuntament i fa més d’una dècada que els veïns reclamen la seva neteja no només per una qüestió estètica, sinó per l’elevat risc d’incendi», ha explicat Abelló. El portaveu també ha recordat que les obres d’urbanització que el consistori va finalitzar l’any 2002 incloïen la creació d’un parc en aquesta zona.

Per altra banda, els veïns també demana des de fa molt de temps el soterrament del cablejat de telefonía. Abelló ha exposat que «fa més de catorze anys que es van començar els treballs per soterrar aquest cablejat», unes obres que titlla de «mal acabades». El portaveu també ha manifestat que els cables pengen enredats de punta a punta dels carrers, mentre que els tubs de les voreres on hauria d’estar instal·lat el cablejat estan buits.

«Estem davant d’un exemple més de la deixadesa i la desídia d’aquest equip de govern”, ha manifestat Abelló, que ha assenyalat que hi ha moltes altres actuacions pendents a la urbanització Llevantina-Bon Sol, com ara l’eliminació dels pals d’electricitat que ja no donen servei i que es troben al mig de les voreres. «També fa molt de temps que els veïns reclamen un nou contenidor per a restes de poda a la part baixa, a la urbanització Bon-Sol, ja que l’únic existent està sempre ple i ningú impedeix que els professionals el facin servir», ha apuntat el Portaveu de CDC. També ha destacat el mal estat de les voreres, on hi surten herbes i moltes rajoles estan trencades.

Abelló ha exposat que solucionar aquestes problemàtiques és «qüestió de voluntat política», ja que es tracta de «petites actuacions a les quals no entenem perquè l’equip de govern hi continua fent cas omís». El portaveu ha expressat que espera que els veïns de Llevant «no hagin d’esperar una dècada més» per veure solucionades aquestes reivindicacions.

Demanen accelerar la resolució del recurs contenciós administratiu

D’altra banda, el Grup Municipal de CDC també reclama celeritat amb la resolució del recurs contenciós administratiu que els veïns de la urbanització Llevantina-Bon Sol van interposar contra l’Ajuntament l’any 2008. La raó de posar-se en mans de la justícia va ser que, quatre anys després de la finalització de les obres d’urbanització, quan tal com asseguren els veïns el període de pagament ja havia prescrit, el consistori va augmentar un 78% la quantia econòmica a la qual s’havia de fer front.

Contenidor de la urbanització amb restes de poda.

CDC acusa l'equip de govern de fer «cas omís» a les demandes dels veïns de Llevantina-Bon SolCedida

tracking