Diari Més

Les obres de Primark ja estan en marxa amb la intenció d'obrir abans de Nadal

La nova botiga s’instal·larà a la planta baixa, a la superfície on abans hi havia l’Eroski

Una gran estructura de guix no deixa veure l'estat actual de les obres de la nova botiga de roba 'low cost'.

Les obres de Primark ja estan en marxa amb la intenció d'obrir abans de NadalCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les obres del Primark, al costat de l’Eroski, estan en marxa des de fa tres setmanes, i tot apunta que, abans de Nadal, la botiga de roba low cost ja estarà oberta al públic. Segons fonts municipals, la marca irlandesa té la intenció d’obrir com més aviat millor. La nova botiga s’instal·larà a la planta baixa, a la superfície on abans hi havia el supermercat Eroski, que va reduir la seva superfície fa uns mesos. Els treballadors de Parc Central asseguren que ja fa tres setmanes que han començat les obres, tot i que una estructura de guix tapa l’aspecte interior de la botiga. De moment, Parc Central i Primark no han volgut confirmar res.

El passat mes de juny, els mitjans de comunicació locals ja es van fer ressò de la nova obertura de l’empresa irlandesa a Tarragona, però encara es desconeixia la data i la localització. I és que tan Parc Central com Primark han volgut portar el procés d’obertura amb la màxima confidencialitat possible. Els treballadors de Parc Central, que des de fa tres setmanes aguanten l’estrident soroll de les obres, asseguren que els han informat que a principis de novembre tindrà lloc l’obertura.L’empresa irlandesa de roba, calçat i complements low cost està buscant personal a través d’Internet per treballar a les noves botigues, entre elles Tarragona. Segons es pot llegir a la pàgina web, «Primark busca persones dinàmiques, compromeses i entusiastes, que vulguin treballar a jornada completa o parcial, o únicament els caps de setmana».

Espanya, tercer mercat

Primark, que pertany al grup Associated British Foods (ABF), tenia previst invertir 50 milions d’euros amb botigues a Espanya –Palma de Mallorca, València, Bilbao i Tarragona–. La cadena tèxtil va facturar a Espanya en el seu últim any d’exercici fiscal, tancat al setembre del 2015, 920 milions d’euros, la qual cosa suposa un creixement interanual del 16%, un fort avanç que confia repetir també aquest any. La companyia, que suma 41 botigues a l’Estat, acaba de complir deu anys a Espanya i ho ha fet liderant el mercat tant per nombre de clients com per nombre de peces venudes.

Actualment, Espanya és el tercer mercat més important per Primark i l’objectiu és seguir creixent en superfície comercial, en ocupació i inversió, tal com va afirmar John Nason, director financer de la companyia, el passat mes de juny.El model de Primark es basa en uns preus molt baixos, no té despeses en publicitat, comptar amb una cadena de subministrament organitzada i moure grans volums d’articles.

tracking