Diari Més

La millor atleta tarragonina renega de Tarragona 2017

Natlàlia Rodríguez assegura que se sent ignorada per l'organització, que no ha comptat amb ella per a res tot i ser la imatge oficial dels Jocs

Imatge d'arxiu de l'esportista l'any 2011, durant la rebuda després d'aconseguir la medalla de bronze en els 1.500 metres al Mundial d'Atletisme de Daegu.

La millor atleta tarragonina renega de Tarragona 2017Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La migfondista Natalia Rodríguez -rècord imbatut en 1.500 metres a l'aire lliure- es mostramolt crítica amb els Jocs Mediterranis 2017 i ha confessat sentir-se«decebuda»perquè no han comptat amb ella. L'organitzacióva usar la imatge de la medallista mundial tarragonina per promocionar-se i l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros (PSC) es va comprometre públicament a incorporar-la en l'organització dels Jocs, programats del 30 de juny al 9 de juliol del 2017.

«La meva experiència sembla que no serveix per a res i estic decebuda», ha explicatRodríguez, mentre realitzauna parada en la seva carrera esportiva per centrar-se en la seva nova vida com a quiromassatgista i com a mare d'una nenade 9 anys.A més de la seva faceta d'esportista d'elit, Rodríguez va ser regidora d'Esports sota el mandat de Ballesteros durant onze mesos-ho va deixar per competir en els Jocs de Pequín-,per la qual cosa assegura que coneix els secrets esportius de la ciutat.

La migfondista creu que a «Tarragona2017 van molt perduts, molt desorientats»i creu que «s'estan fent les coses malament». No obstant això, ha assegurat que ara, si li proposessin incorporar-se a l'organització,«diria que noperquè semblaria que ho fan pressionats».L'atleta, retirada però amb plans de tornar a la pista, creu que es desaprofita la seva experiència com a esportista olímpica i també exposa els seus dubtes sobre l'organització dels Jocs Mediterranis, en els quals, insisteix, «van molt perduts».Rodríguez no percep una ciutat entusiasmada per acollir uns jocs olímpics, sinó«desconeixement de la gent i desmotivació»en l'organització.

tracking