Diari Més

Cultura

Tributs a Dire Straits i Mecano en la nova temporada del Palau Firal

La música i els monòlegs marquen la programació d'octubre a desembre

Tributs a Dire Straits i Mecano en la nova temporada del Palau Firal

Tributs a Dire Straits i Mecano en la nova temporada del Palau FiralCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Palau Firal i de Congressos de Tarragona enceta una nova temporada el proper mes d’octubre que estarà marcada per la música i els monòlegs. En aquesta nova programació d’espectacles, que s’allargarà fins a finals d’any, destaquen els tributs als grups Dire Straits i Mecano.

El mes d’octubre estarà marcat pels concerts de bolero de Los Sabandeños, la música coral i d’orquestra amb el concert en commemoració del 25è Aniversari de la URV, la música per la cobla amb La Cossetània i l’espectacle History of Rock. Per altra banda, també hi tindran lloc esdeveniments esportius amb la Copa Bodbuilding Fitness a Catalunya, que se celebra per primera vegada.

També destaca entre les diferents actuacions l’Orquestra Tradicional Nacional de Chongquing amb la seva música tradicional xinesa i l’espectacle d’humor de Dani&Flo #vuelvenNOvuelven, un divertit diàleg entre els còmics Florentino Pérez y Dani Martínez. També hi haurà lloc per la programació clàssica amb el Ballet de Moscou, que interpretarà El Trencanous el proper 3 de desembre.

Finalment, i a finals d’any, els protagonistes serán els tributs. Els Brothers in Band oferiran un concert tribut als mítics Dire Straits, mentre el 17 de desembre tindrà lloc un homenatge a Mecano amb l’espectacle La Fuerza del destino.

Podeu consultar el calendari complert de les actuacions i tota la información al web del Palau Firal i de Congressos de Tarragona.

tracking