Diari Més

Mobilitat

CDC proposa que els autònoms paguin menys per aparcar a Tarragona

Portarà al pròxim ple municipal la creació d'una targeta que tingui un cost anual de 100 euros per empreses locals

La proposta vol facilitar l'aparcament a les empreses locals.

CDC proposa que els autònoms paguin menys per aparcar a TarragonaGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Grup Municipal de CDC a l’Ajuntament de Tarragona ha anunciat que presentarà, en el plenari del pròxim divendres dia 30 de setembre, una moció per demanar la creació d’un abonament d’aparcament específic per autònoms.

Aquesta targetadonaria dreta estacionar a l’àrea regulada d’aparcament a tots els vehicles d’autònoms que tinguin la seva seu social a la ciutat de Tarragona i estiguin al corrent de pagaments.

Segons els convergentsel cost anual d’aquest abonament caldria estudiar-se, però assenyalen que hi ha altresmunicipis on ja s’aplica, amb un preu aproximat de100 euros.

El Portaveu de CDC, Albert Abelló, assenyalava en un comunicat que «un dels grans perjudicats del gran augment de places de pagament a l’aire lliure són els treballadors autònoms».

«A banda d’afavorir la mobilitat dels vehicles dels professionals en el desenvolupament de la seva activitat, la targeta d’abonament permetrà al col·lectiu treballar sense haver d’estar pendent de l’hora que ha de renovar el tiquet del parquímetre ja sigui presencialment o a través del mòbil», ha destacat Abelló.

tracking