Diari Més

Santos (PSC) i Fortuny (ERC) guanyen el primer dòmino solidari

L’acte ha format algunes parelles de joc força antagonistes, com ara la conformada per Laia Estrada, de la CUP, i el socialista Javier Villamayor

Els tres primers han estat polítics del PSC, ERC i C's.

Santos (PSC) i Fortuny (ERC) guanyen el primer dòmino solidariJoan Antoni Torreblanca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La discussió política i el partidisme entre regidors de l’Ajuntament de Tarragona han donatpas per un dia, a la fraternitat i la bona convivència. Una vintena de polítics, de totes les formacions, a excepció del Partit Popular, s'han sumataquest diumengeal primer Torneig Solidari de Dòmino al Serrallo, una iniciativa del grup de tuitaires #TgnTT, a favor de l’Associació de Paràlisi Cerebral La Muntanyeta. «No som tan diferents, tenim en comú que tots busquem treballar per la ciutadania», explicava Pedro Sánchez, regidor de Ciutadans, qui harealitzatun destacat tàndem (amb signes secrets inclosos) amb Francesc Roca, regidor pel PSC d’Educació i Ocupació. Han aconseguitla posició de plata. La victòria l'hanassolitla parella formada per Ana Santos, edil de Serveis a les Persones pel PSC i Jordi Fortuny d’Esquerra Republicana. Aquest últimha comptatfins i tot amb un equip d’assessors (per dir-ho d’alguna manera): Pau Ricomà, el líder dels republicans, animava al seu company minuts abans del duel final, gairebé a l’estil d’un combat de boxa (amb molt d’humor) li ha recomanat«sortir i gaudir». Mònica Albart també d’Esquerra, bromejava amb fer-li un massatge de preparació.

El bon humor ha arribat, fins i tot, a dos pols polítics en continua tensió, com són Laia Estrada, portaveu de la CUP, i Javier Villamayor, del PSC i alhora responsable polític dels Jocs Mediterranis. La gestió dels Jocs del 2017 està donant per molts titulars, però no així el seu pas en parella pel campionat, que s'ha saldatamb una eliminació als quarts de finals.

Segonshan asseguratels tuitaires, les parelles de joc s'han conformatper sorteig, amb una única condició: «Que cap parella estigués formada per dos membres d’un mateix partit», apuntava Joan Ruiz.Entre les decepcions de la jornada (tot i que tots s’ho han presamb molt d’humor), el resultat de dos antics companys de llista: Albert Abelló de Convergència i Josep Maria Prats d’Unió que, tot i l’expectació, no han aconseguitpassar de quarts de final. Encara pitjor li ha anata l’alcalde Ballesteros qui, per un compromís, ha hagutde desistir aviat, en la fase prèvia, deixant orfe de parella a la convergent Cristina Guzmán. Tampoc els hi ha anatmassa bé a l’Arga Sentís d’Iniciativa, i a Alabart, l’altre tàndem que tampocha superatla ronda prèvia. Però amb tot plegat, La Muntanyetaha aconseguitrecaptar vora 1.000 euros.

tracking