Diari Més

Ensenyament

Alumnes del Pere Martell faran l'FP a França durant diversos mesos

El centre és l'unic de Catalunya que participa en un programa europeu de mobilitat de llarga durada

Imatge de la façana del centre.

Alumnes del Pere Martell faran l'FP a França durant diversos mesosInstitut Pere Martell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Institut Pere Martell de Tarragonaparticiparà en un projecte europeu per a la mobilitat dels alumnes de formació professional. En aquest pla experimental hi participaran 33 centres educatius d’un total de 14 països europeus, com per exemple, Dinamarca, Alemanya, Finlàndia, França o Països Baixos, per dur a terme estades de llarga durada, de 6 a 12 mesosa l’exterior i majoritàriament en règim de formació en alternança i dual.

En total hi haurà 145 joves que es beneficiaran d’aquestes estades en alguns dels països de la Unió Europea. Els sectors afectats són diversos: agricultura, agroalimentari, processament de metalls, mecànica, comerç, construcció, i hoteleria-restauració. L’Institut Pere Martell enviarà a França quatre estudiants d’especialitats industrials i, també, rebrà quatre estudiants francesos de les mateixes especialitats.

Aquests 20 i 21 de setembre, els representants de les diferents administracions implicadesen el projectes’aplegaran a Brussel·les per analitzar els principals reptes de la mobilitat en formació professional a nivell europeu. En representació catalana, assistiran a la reunió el director de l’Institut Pere Martell de Tarragona, Àngel Miguel, i la responsable de Mobilitat Europea del Departament d'Ensenyament, Àngels Font.

tracking