Diari Més

Societat

El món dels bonsais omple un any més el Pati del Palau de la Diputació

Fins al 21 de setembre es pot visitar l'exposició. A més s'han programat demostracions i tallers gratuïts

El món dels bonsais omple un any més el Pati del Palau de la Diputació

El món dels bonsais omple un any més el Pati del Palau de la DiputacióCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una cinquantena de bonsais omplen aquests dies el Pati del Palau de la Diputació de Tarragona. Fins al 21 de setembre s'hi poden contemplar oms, oliveres, pins, figueres, pruneres i altres arbres de diverses procedències en la XXVII Exposició de Bonsais, organitzada per l'Associació Tarragona Bonsai i la Diputació. La mostra es complementa amb tallers i demostracions gratuïtes amb l'objectiu d'apropar al públic l'art dels arbres en miniatura.L'exposició aplega els arbres d'una vintena de participants, tots ells aficionats als bonsais.

En el marc de la mostra, s'han programat diverses activitats obertes a tothom, que tindran lloc també al Pati del Palau de la Diputació. Aquestdissabte, ha tingut llocun taller pràctic de Bonsai iuna demostració de les tècniques d'aquest art.

Finalment, diumenge al matí en Josep Maria Miquel, director de la revista Bonsai Pasión, oferirà una xerrada sobre el món del bonsai, i analitzarà els exemplars exposats, a través d'un recorregut explicatiu per la mostra.

L’exposició de bonsais a la Diputació es pot visitar entre setmana, de 9 a 21 h; dissabtes de 9 a 13 h i de 17 a 21 h, i diumenges i festius d’11 a 14 h.

tracking