Diari Més

Política Municipal

CDC denuncia que l'Ajuntament anuncia partides per obres que no arriben a executar-se

Albert Abelló reclama a l'equip de govern un informe sobre el compliment de les mesures anunciades en el pressupost del 2016

Abellò retreu que no s'elimini el cablejat aeri del Serrallo tot i tenir una partida per fer-ho

Abellò retreu que no s'elimini el cablejat aeri del Serrallo tot i tenir una partida per fer-hoCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El portaveu del Grup Municipal de CDC a l'Ajuntament de Tarragona, Albert Abelló, ha demanat a l’equip de govern municipalun informe«detallat» de l’execució de diverses partides del pressupost municipal de 2016 aprovat el desembre de l’any passat. Per Convergència, «l’equip de govern no pot anunciar a 'bombo y platillo' unes partides que finalment no s’executen».

Grup Municipal de CDC ha remés un escrit a l’equip de govern sol·licitant l’estat d’execució d’algunes de les partides com ara la destinada al fons per la millora de l’ocupació que compta amb més de 170.000 euros o la de programes d’ocupació que disposa d’un milió d’euros. En el mateix escrit, CDC també pregunta per l’estat d’execució de la partida'Barris i Racons' que compta amb 600.000 euros.

«També hem demanat conèixer què s’ha fet amb la partida de 150.000 euros destinada als polígons industrials i amb la de 130.000 euros adreçada al soterrament del cablejat aeri del Serrallo», ha explicatAbelló. Altres partides sobre les quals demanen informació són lesde més d’un milió d’euros de l’àrea d’Educació destinada a edificis i altres construccions, així com la de 100.000 euros adreçada a la millora d’instal·lacions esportives.

Entre d’altres partides, CDC també ha reclamat saber què s’ha fet amb els 65.000 euros destinats als Plans de Dinamització Comercial, amb els 30.000 euros pressupostats per donar suport al comerç minorista de l’entorn del Mercat Central i amb els 20.000 euros que han de fer realitat la bonificació del bus urbà per a les persones amb discapacitat psíquica.

Reclamen tambéinformació sobre els 1000.000 euros destinats a substituir els contenidors soterrats i els 50.000 euros que havien de servir per pavimentació i serveis en l’àrea de mobilitat.

tracking