Diari Més

Fes-te una foto amb el Tarracus i assisteix a la ceremònia d'inauguració de Tarragona 2017

L'organització posa en marxa un concurs de selfies amb la mascota dels Jocs per Santa Tecla

Imatge del cartell promocional del concus

Fes-te una foto amb el Tarracus i assisteix a la ceremònia d'inauguració de Tarragona 2017Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Tarracus, la mascota dels XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2017, també viurà Santa Tecla tot participant en diferents actes de la festa. D’aquesta manera, els tarragonins podrantrobar-lo i participar en el concurs de selfies “Busca el Tarracus per Santa Tecla” que organitza Tarragona 2017. El guanyador del concurs obtindrà una entrada doble per asistir a la cerimònia d’inauguració dels Jocs el 30 de juny del 2017.

Aquells que vulguin participar al concurs hauran de publicar un selfie amb el Tarracus a les xarxes socials amb l’etiqueta #TarracusaStaTecla. Entre totes les imatges rebudes es farà un sorteig que determinarà el nom del guanyador del concurs, que es farà públic el dia 27 de setembre de 2016.

Els voluntaris dels Jocs també participen en les festes

Una cinquantena de persones de l’equip de voluntaris dels Jocs Mediterranis també col·laborarà amb les festes de Santa Tecla en més d’una desena d’actes. La seva tasca serà informar als ciutadans de l’actualitat dels Jocs Mediterranis i donarsuport en actes tan destacats com la Santa Tecla petita, la Baixadeta, la cercavila, l’anada a ofici i l’anada a professó o els pilars caminant. També duran a terme accions de promoció i difusió dels Jocs.

tracking