Diari Més

Cultura Popular

Els tocs de timbal de la Vibrieta arriben a La Muntanyeta

Un dels elements del Seguici Popular que més agrada als petits de la ciutat va visitar ahir el centre de paràlisi cerebral

Els tocs de timbal de la Vibrieta arriben a La Muntanyeta

Els tocs de timbal de la Vibrieta arriben a La MuntanyetaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Vibrieta de Tarragona va visitar ahir La Muntanyeta, l’escola que acull a nens i joves amb paràlisi cerebral. L’acte es troba emmarcat en el cicle Santa Tecla a les escoles, una iniciativa que va sorgir fa anys i que permet que els nens puguin veure i tocar els elements del Seguici Popular.

Enguany, la Vibrieta de Tarragona ha portat a terme una nova modalitat. Després d’explicar la història de l’element i les seves parts i característiques, els membres de la Vibrieta van mostrar els principals tocs del ball als més de 30 nens i joves de La Muntanyeta. Alguns d’ells, fins i tot, van poder agafar les baquetes i provar també els tocs. «La reacció i el rostre dels més petits quan veien tant de prop l’element, és indescriptible», explicava Carlos Sánchez, membre de la Colla Diables Voramar del Serrallo-Víbria de Tarragona.

A més, en aquesta ocasió els alumnes de La Muntanyeta van aprofitar per assajar una representació teatral, que veurà la llum el pròxim 18 de setembre en l’acte Dóna el teu xumet a la Víbria. La bona relació i el feeling entre les dues entitats es va fer notar durant la visita.

tracking