Diari Més

Mor un estudiant de la URV mentre practicava senderisme a Múrcia

Es va precipitar per un barranc de 40 metres a la serra de Jumilla

Agents treballant en les tasques de recerca del jove mort a Jumillas.

Mor un estudiant de la URV mentre practicava senderisme a MúrciaCentre de Coordinació d'Emergències

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un estudiant de 23 anys de la URV ha mort en precipitar-se per un barranc de 40 metres a la serra de Jumilla, a Múrcia. La Guardia Civil de la regió de Murcia va localitzar el passat dijous 8 de setembre el cos del noi, que havia desaparegut el dia anterior en anar a practicar senderisme al paratge de ‘Sierra Hermanas’ de Jumilla, tal i com van alertar els familiars de la víctima en no poder contactar amb ell per telèfon.

La Guardia Civil va coordinar les unitats de Múrcia i Albacete, que van iniciar el dispositiu per localitzar el jove a les cinc de la tarda del dimecres 7 de setembre. També es va fer un desplegament efectiu de seguretat ciutadana, del Servei Aeri i de guies i gossos especials per al rastreig. A més, en el dispositiu de cerca també hi van participar membre de Protecció Civil d’Ontur (Albacete), efectius del 1-1-2 de la Policia Local de Jumilla i voluntaris civils del municipi d’Albatana, a Albacete, lloc on el noi estava passant les seves vacances.

El vehicle en què viatjava el noi, natural de Barcelona i estudiant de Relacions Laborals i Ocupació a la URV, es va trobar en un paratge pròxim a ‘Sierra Hermanas’ de Jumilla. El cos sense vida de la víctima es va trobar sobre les 11h del dijous 8 de setembre. Segons sembla, el noi va caure des d’una zona elevada a uns 40 metres de profunditat. Es van desplaçar al lloc dels fets els especialistes del Grup de Munyanya de la Guardia Civil de Ontinyent, València, que van poder accedir a la zona i recuperar el cos a les cinc de la tarda del mateix dijous.

tracking