Diari Més

La formació per atendre els Jocs Mediterranis ja l'han rebut més de 2.000 voluntaris

Es tracta dels que ja han rebut la formació bàsica i la que els habilita per a temes específics

Imatge d'arxiu d'una de les sessions de formació dels voluntaris.

La formació per atendre els Jocs Mediterranis ja l'han rebut més de 2.000 voluntarisCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 2.000 persones que ja han realitzat la formació bàsica l'específica per a ser voluntaris de Tarragona 2017. Aquests 2.000 voluntaris han realitzat un total de 4.000 formacions, entre la bàsica i la complementària.

Les formacions complementàries estan formades per set cursos diferents: cultura organitzativa i treball en equip, habilitats bàsiques per l'acció voluntària, EPI: equips de primera intervenció i extinció d’incendis, dinàmiques de grups de treball, atenció al públic i resolució de conflictes, la sostenibilitat en els esdeveniments esportius i introducció als primers auxilis.

Captació específica

Per Trofeu Internacional Ciutat de Tarragona 2017 de gimnàstica rítmica, que es realitzarà els dies 29 i 30 d’octubre i que representarà una prova test de cara als Jocs Mediterranis, el Departament de Voluntaris dels Jocs ha realitzat una captació específica de voluntaris per a aquesta disciplina esportiva. 25 persones, provinents de 7 clubs de rítmica del territori, col·laboraran directament en el Trofeu Ciutat de Tarragona 2017, i posteriorment durant els Jocs Mediterranis.

tracking