Diari Més

Formació

El conseller d'Interior dóna el seu fons bibliogràfic sobre Dret a la URV

Jordi Jané, ha donat a la URV – a títol personal- el fons bibliogràfic sobre Dret, que ha anat recopilant durant la seva activitat política

El conseller d'Interior dóna el seu fons bibliogràfic sobre Dret a la URV

El conseller d'Interior dóna el seu fons bibliogràfic sobre Dret a la URVCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest fons –tot i que estarà a disposició del públic en general- pot ser d’especial interès per als estudiants de la Facultat de Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.

Inclou textos sobre normatives electorals, legislacions europees, llibres sobre el federalisme canadenc, el catalanisme, la relació de Catalunya i Espanya amb la Unió Europea, l’estat de les autonomies, propostes per enfortir la democràcia, el govern local, memòries del Congrés dels Diputats, i escrits sobre el llenguatge jurídic.

El conseller de la Generalitat de Catalunya ha explicat la decisió de donar el seu fons a la URV comentant que «tenia, per exemple, moltes monografies relacionades amb el Dret que habitualment no són fàcilment accessibles si no vius el dia a dia de l’activitat al Parlament. Com que vaig tenir oficina parlamentaria a Tarragona quan vaig ser diputat, i a la URV hi he participat en alguna activitat docent, vaig considerar oportú fer el donatiu a aquesta Universitat».

Per al rector de la URV, Josep Anton Ferré, «tenir la biblioteca d’un parlamentari és molt bo per a la Universitat. Els llibres sempre ajuden i tenir accés a continguts especialitzats amb volums que generalment no es poden adquirir encara li dóna més valor».

tracking