Diari Més

Societat

Campionat de dòmino solidari entre regidors de Tarragona

L'esdeveniment, organitzat pels tuitaires tarragonins #TgnTT, tindrà lloc el 25 de setembre a la pèrgola del Serrallo

Cartell amb els participants del campionat solidari de dòmino organitzat per #TgnTT

Campionat de dòmino solidari entre regidors de TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pèrgola del Serrallo acollirà el proper 25 de setembre a les 10h el primer campionat de dòmino solidari entre els regidors i regidores de Tarragona, organitzat pel grup de tuitaires tarragonins #TgnTT, conegut per la seva lluita contra els abocadors il·legals. Els participants, que hauran de formar parella amb consellers de formacions polítiques diferents a la seva, pagaran 25 euros que es destinaran íntegrament a l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral la Muntanyeta. Durant el campionat també hi haurà una “fila zero” que permetrà que tothom que vulgui col·labori amb la causa.

El campionat constarà d’una primera fase amb dos grups formats per 5 parelles cadascun. Es farà una primera ronda ràpida a una partida on totes les parelles del mateix grup jugaran entre elles. D’aquests dos grups s’eliminarà al darrer classificat de cada un i posteriorment es passarà a quarts de final, on la primera parella classificada del Grup A s’enfrontarà a la quarta classificada del grup B i així successivament.

Els consellers que participaran en el campionat són Albert Abelló, Ana Santos, Arga Sentís, Beatriz Pérez, Cristina Guzmán, Francesc Roca, Ivana Martínez, Javier Villamayor, Jordi Fortuny, Jordi Martí, Josep Fèlix Ballesteros, Josep Maria Prats, Laia Estrada, Mònica Alabart, Pau Pérez, Pau Ricomà, Pedro Sánchez, Rubén Viñuales, Sonia Orts i Xavier Puig.

El campionat de dòmino solidari compta amb la col·laboració de l’Autoritat Portuària i de la Confraria de Pescadors, que organitzarà una barra solidària on tot el benefici també anirà destinat a la Muntanyeta. A més, la aquesta associacióestarà present en l’esdeveniment amb un estand d’inoformació i venda de productes realitzats al taller ocupacional del centre. El sorteig dels grups i les parelles es farà en els propers dies en directe a través de xarxes socials amb el hashtag #DominoSolidariTgnTT.

tracking