Diari Més

Societat

Tarragona al cor... I a l'esquena

Un jove tarragoní es fa un tatuatge de grans dimensions a l'esquena que agrupa en un únic disseny tots els elements identitaris de la ciutat

Portar els símbols de Tarragona marcats a la pell

Portar els símbols de Tarragona marcats a la pellCedida - Miquell Vendrell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Santa Tecla, tocar ferro, el Nàstic, l'Àliga de Tarragona, l'Amfiteatre, el Chartreuse, la Catedral, les muralles o el mar. Si es pregunta quins són els símbols identitaris de la ciutat, segur que tothom en diria més d'un dels que estan a llista. Ara, un jove tarragoní ha decidit agrupar-los tots i tatuar-se'ls a l'esquena. El tatuatge finalitzat adorna l'esquena de Miquel Vendrell des d'aquest dijous, després de més de tres mesos de feina i un total de set sessions que han suposat 25 hores de treball.

Vendrell explica que ja feia molt de temps que volia fer-se un tatuatge de grans dimensions però "tot el que se m'acudia ho acabava descartant perquè li trobava pegues o no em motivava". Enmig de tot aquest procés, Vendrell, nastiquer fins a la medul·la, va considerar la possibilitat de tatuar-se algun dibuix relacionat amb el club grana. Ara bé, "per si sol tampoc li trobava prou al·licient". Arribats en aquest punt, va pensar que seria interessant afegir-hi més coses. "Com que la història romana m'agrada bastant i tenint en compte els orígens de Tarragona, vaig decidir ajuntar-ho", relata. I afegeix: "la resta d'elements els vaig anar afegint sobre la marxa quan vaig anar dissenyant mentalment el tatuatge. Després, el tatuador -Miquel Pendenziero de Vitally Tattoo- també va fer alguna modificació espaial perquè quedés harmoniós sobre la pell".

El resultat: un tatuatge que ocupa bona part de la seva esquena on es pot veure una perspectiva de la ciutat amb el mar, la barana del Balcó del Mediterrani, l'Amfiteatre custodiat per dos gladiadors, les muralles, Santa Tecla, la Catedral, una ampolla de Chartreuse, l'Àliga de Tarragona i coronant-ho tot, l'escut del Nàstic.

tracking