Diari Més

El president de la CET qualifica d'«impressionant» l'Anella Mediterrània de Ponent

Ángel Juárez visita les obres del que afirma que serà un nou pulmó verd de la ciutat

Ángel Juárez, Jordi Canal i Javier Villamajor, durant la visita a l'Anella Meditarrània.

El president de la CET considera «impressionant» l'Anella Mediterrània de PonentCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Coordinadora d’Entitats de Tarragona, Ángel Juárez, va feraquest dijousuna visita a les obres de l’Anella Mediterrània acompanyat del Coordinador general de Tarragona 2017, Javier Villamayor, i del Project manager de l’Anella Mediterrània, Jordi Canal. Els dos, segons s'explica des de la CEThan tingut un especial interès en narrar a Juárez com és el projecte des d’un punt de vista mediambiental. Han afirmat que és ‘smart’, per la qual cosa tot allò que s’està duent a terme es fa seguint els criteris més avançats en sostenibilitat. «Els responsables de les obres han explicat que l’Anella Mediterrània (que té una superfície superior a les 30 hectàrees) estarà plena d’arbres i vegetació autòctona, i que serà un gran parc per als tarragonins (especialment els dels barris) un cop s’acabi la competició.», segons afegeixen.

En un comunicat, Juárezha reconegut estar«gratament sorprès»,perquè, segons ell«el que s’està fent aquí és impressionant, i si surt bé tota aquesta zona i els barris de Ponent en general en sortiran molt beneficiats. Crec que els tarragonins no s’imaginen quina és la dimensió que té l’Anella Mediterrània ni de bon tros, així que l’Ajuntament haurà de treballar perquè se sàpiga».

Juárez ha destacatque «quan s’acabin els Jocs, segons aquest projecte, això es convertirà en un pulmó verd molt important per a la ciutat, tenint en compte els problemes que tenim a la zona. Des d’un punt de vista ambiental, ens sembla que serà un llegat valuós per als ciutadans».

tracking