Diari Més

Política

Pep Manresa, nou president d'Ara Tarragona

Substitueix a Emili Rivelles, que va dimitir del càrrec

Pep Manresa, nou president d'Ara Tarragona

Pep Manresa nou president d'Ara TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dimecresala tarda,AraTarragona vareemprendre el curs políticamb la celebració d'una assembleaextraordinària que va servir per a designar la nova executiva del partit, que estarà encapçalada per Pep Manresa com a president, en substitució del dimitit Emili Rivelles.

Segons que han explicat fonts del partit, l'assembla va comptar amb el suport i presència de part de l'executiva d'Ara Reus, i va servir per discutir «elposicionament en el panorama polític municipal».Altres punts que també es van discutir van serel sanejament econòmic de la marca Ara a la ciutati «larenovació dels ideals municipalistes amb els que va començar el projecte fa ja dos anys».

Posteriorment es va fer la votació de la proposta de la nova executiva, que en el comunicat oficial del partit qualifiquen com d'estructura 'provisional'. La nova executiva és la següent:

President: Pep Manresa

Secretari General: Héctor Álvarez

Coordinació de districtes: Modest Pallejà i Antonio Álvarez

Coordinació de sectorials: Enrique Pérez

Vocals: Rafel Molina, John Jairo i Pau Palau

Manresa va presentara la militància el seu projecte de treball,basat diverses línies de treball.

En primer lloc, «seguirel camí de laconsolidació tal i com va quedar demostrat en les darreres eleccions municipals en lesque el partit va aconseguir prop de 1800 vots i es va quedar a molts pocs d'entrar ambrepresentació a l'Ajuntament de Tarragona».

El segon objectiu presentat per Manresa és el detreballant per ampliar la vinculació del partit amb el teixitsocial, empresarial, veïnal i cultural de la ciutat.

Manresatambé considera vital que el de Tarragona sigui«un partit municipalcapdavanter que lideri el creixement comarcal i provincial i que des de Tarragona aportemsolucions territorials».

La militància d’Ara Tarragona conjuntament amb els membres de l’executiu s’organitzaran per equips dividits en quatre àrees de treball i d’aquestes naixeran les noves propostes que el el partit municipalista de Tarragona incorporaran en el seu dia a dia.

tracking