Diari Més

Esports

Marc Márquez i la resta de pilots de l'Equip Repsol Honda, a Tarragona

Participaran en un esdeveniment esportiu de caràcter solidari

Imatge dels pilots de l'Equip Repsol Honda.

Marc Márquez i els demés pilots de l'Equip Repsol Honda, a TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Márquez, Dani Pedrosa, Toni Bou, Takahisa Fujinami i Jaime Busto, pilots de l’Equip Repsol Honda, participaran el divendres 30 de setembre en un esdeveniment esportiu solidari a Tarragona. L’esdeveniment consistirà en una exhibició de trial a la Tarraco Arena Plaça (TAP), a més d’incloure altres sorpreses.

Les entrades tindran un cost de 3 euros i ja estan a la venda a través de tarragona.repsol.com. Els diners que es recaptin es destinaran íntegrament a l’Escola Solc, que treballa per la recuperació dels nens i nenes amb necessitats educatives especials. A més, també es dedica a la recerca, adaptació i producció de materials i mètodes de l’entorn del seu àmbit d’actuació.

Repsol ha engegat per a l’ocasió un concurs al seu web per tal que el públic pugui fer preguntes als pilots de l’Equip Repsol Honda. Els autors de les cinc millors preguntes escollides per un jurat tindran l’oportunitat d’assistir a l’esdeveniment i conèixer els pilots personalment. També es sortejarà aquest premi entre els clients de les estacions de servei de Repsol, Campsa i Petronor de tot Tarragona que facin una compra en botiga, rentat o combustible igual o superior a 20 euros.

El Repsol Racing Tour serà a la Rambla Nova

Per altra banda, la Rambla Nova acollirà del 28 de setembre al 2 d’octubre el Repsol Racing Tour, un camió on es realitzaran activitats per tota la família i on els assistents podran visitar una exposició gratuïta sobre la història de la competició de motor a Espanya. Entre altres objectes, s’exhibirà la moto amb la qual Márquez va guanyar el seu primer Mundial de MotoGP l’any 2013, una granota de competició de Dani Pedrosa, productes com carburants o llaunes de lubricants, vídeos i fotografies històriques. També comptarà amb espais tecnològics i interactius.

tracking