Diari Més

El Barrilet petit de Santa Tecla, dedicat al Drac de Sant Roc

Tecletes presentarà aquest producte el proper 14 de setembre a les 17.30h a la plaça Verdaguer

L'associació Tecletes és l'encarregada de presentar el Barrilet d'enguany.

El Barrilet petit de Santa Tecla, dedicat al Drac de Sant RocCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Play Truck de Tecletes farà parada el proper 14 de setembre a la plaça Verdaguer a les 17.30h per presentar el Barrilet Petit de Santa Tecla, enguany dedicada al Drac de Sant Roc il·lustrat per la tarragonina Marta Contreras. Cal dir que l’associació de mares de Tarragona, juntament amb Rusc Produccions i Puzzle, és el quart cop que presentael barrilet, en anteriors ocasions dedicat a l’Àliga, la Vibrieta i la Mulassetaperaquest ordre.

La festa comptarà amb la música dels grallers dels Xiquets de Tarragona, un taller de Tecletes i la presència del protagonista del barrilet, el drac petit. A més, el Barrilet es podrà adquirir en la mateixa presentació i es podràomplir amb la Begudeta, un refresc saludable i sense alcohol que combina sucs de maduixa i llimona amb anisets. Podran trobar la Begudeta a Raffa Gelati de la plaça Verdaguer, el Serrallo i el Balcó del Mediterrani.

Samarretes i canyes de pescar amb motius festius

Tecletes vendrà durant les festes unes samarretes de la festa major per grans i petits a un preu de 10 euros. En el seu estand també es podran adquirir una edició especial dedicada a la Festa Major de Santa Tecla de les canyes del Pescador de Núvols, una joguina fabricada a Catalunya que està gaudint d’un gran èxit. Se n’han fabricat unes 500 i es vendran per 9 euros. Els globus que l’acompanyen es vendran per 3,5 euros o 2,5 euros en mida més reduïda.

.

Enguany el Barrilet va dedicat al Drac de Sant Roc

El Barrilet petit de Santa Tecla, dedicat al Drac de Sant RocCedida

tracking