Diari Més

Empresa

Una firma de Tarragona opta a ser de les vint millors del món en màrqueting

Toro Advertising, nascuda el 2012, es dedica al màrqueting de resultats

Una firma de Tarragona opta a ser de les vint millors del món en màrquetingDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'empresa de L'Hospitalet de l'Infant Toro Advertising està nominada per ser una de les vint millors empreses del món en màrqueting de resultats, informa la companyia.

El llistat l'elabora anualment el Performance Màrqueting Blue Book, propietat de la corporació nord-americana mThink LLC, que nomina al voltant de cent corporacions d'arreu del món, a partir d'una enquesta realitzada entre 20.000 editors en línia i anunciants d'arreu del món.

El màrqueting de resultats -aquell en què l'anunciant només paga pels resultats aconseguits- és el principal negoci de Toro Advertising, una empresa nascuda el 2012 que actualment dóna feina a dotze empleats.

La companyia crea tràfic a internet al buscar i remunerar fonts digitals (webs, blogs, xarxes socials, etc) i el dirigeix a les campanyes que sol·liciten els seus clients.

Finalment, cobra una comissió si s'aconsegueix l'objectiu pactat (per exemple, una venda o que es complimenti un formulari).

Toro Advertising treballa a tot el món amb clients i fonts de tràfic de més de noranta països, sobretot a l'Àsia, Amèrica i Europa.

Entre els seus clients, figura Edarling, Adeslas, OCU, Sanitas, Trivago, William Hill o Ashley Madison i la seva xarxa global arriba a més de 60.000 milions d'impressions al mes als principals països del món.

La companyia pertany des del 2015 a Barcelona Tech City, una associació empresarial que alberga tota mena d'empreses del negoci digital i tecnològic.

tracking