Diari Més

Festes

El Retaule de Santa Tecla, protagonista del barrilet de les festes

L'element del seguici festiu celebra enguany el 25è aniversari

El Chartreuse, beguda oficial de Santa Tecla

El Retaule de Santa Tecla, protagonista del barrilet de les festesCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barrilet de Chartreus de Santa Tecla 2016 ja té disseny. Enguany està dedicatal Retaule de Santa Tecla, quecelebra el seu 25è aniversari. L’encarregat de dissenyar el barrilet d’enguany és Eloy Gaspar, autor també del logotip de l’aniversari del Retaule.El barrilet es podràadquirir i reomplir en els bars, restaurants i gelateries ubicades en els punts neuràlgics de la festa.

Per altra banda, Chartreuse també ha elaborat un estuig d’edició especial i limitada per Santa Tecla 2016. Aquest pack conté una ampolla de 35cl de Chartreuse groc de 43º i una de 35cl de Chartreuse verd de 55º, ambdues amb el cartell de Santa Tecladedicat al NanoCapitàa la contra etiqueta, a més dequatre sotagots col·leccionables amb imatges de l’antiga destilería de Chartreuse a Tarragona.

La presentació de l’ampolla i el barriletd’enguany, celebrada aquest dimecres al matí, ha anat a càrrec dela representant de Chartreuse Difusion, Marianne Waffelaert, il’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros. El batlles’ha mostrat satisfet per la perpetuació d’aquest producte i el lligam que existeix, peròtambéha demanat “unconsum responsable d’alcohol" durant aquestes festes.

tracking