Diari Més

Cultura

Música internacional en el 5è aniversari de la Terrasseta de Santa Tecla

Els Maroon Town oferiran a Tarragona un dels quatre concerts programats a l'Estat

La Terrasseta de Santa Tecla organitza diverses activitats durant les festes

Música internacional i activitats per a tota la família en el 5è aniversari de la Terrasseta de Santa Teclaerrasseta de Santa Tecla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Terrasseta de Santa Tecla arriba al seu cinquè aniversari. Per celebrar-ho, ha preparat una programació de caire internacional plena de música i activitats per a grans i petits que, un any més, se celebrarà al parc Saavedra. Un dels actes més destacats és el retorn a Tarragona dels Maroon Town, que només oferiran quatre concerts en tot l’estat. Els anglesos actuaran el proper 16 de setembre juntament amb Ganja Nights, Dj Lupe i el grup tarragoní Cultrum.

La música també serà la protagonista a les tardes del Saavedra. El grup pop Pantaleó serà l’encarregat d’iniciar el cicle el dijous 14 de setembre, mentre que el grup de versions catalanes dels seixanta Home Llop & The Astraments actuarà el divendres 15 de setembre. Per altra banda, l’artista tarragoní Espaldamaceta presentarà el seu nou dics, Baile Masai, el dimarts dia 20. També cal destacar el retorn a la Terrasseta del cantant de La Casa Azul, Guille Milkyway, que actuarà el dissabte 17 a la nit.

Una programació per a tota la família

Les tardes a la Terrasseta comptaran amb activitats tant pels més grans com pels petits. Cal destacar una nova edició del Minipop, que oferirà diversos espectacles de teatre i talles de circ i comptarà amb la Play Truck de Tecletes, una caravana on els més petits podran gaudir de sessions de cinezin i contes a cparrec del Donyet. També hi haurà un espai de jocs permanent per als infants.

El cinema també tindran el seu lloc en la programació de la Terrasseta gràcies a la col·laboració amb el festival REC. Entre altres films, es projectaran en pantalla gran clàssics dels vuitanta com Cazafantasmas de Ivan Reitman, o Grease de Randal Kleiser. Tot això acompanyat de la gastronomia de l’espai de menjar japonès IKKU i la food truck de cuina catalana La Cuineta. També cal destacar el retorn de Sant Vinil, la fira del disc del Camp de Tarragona, que se celebrarà el diumenge 18.

La Terrasseta de Santa Tecla estarà oberta de dimecres 14 a dissabte 24 de setembre de 17.30 a 00.00h entre setmana i de 17.30 a 05.30h de la matinada els caps de setmana i vigílies de festiu. Podeu consultar la programació complerta en el seu web.

tracking