Diari Més

L'Ajuntament donarà consells per no caure en el «costat fosc de la festa»

Campanya cívica per Santa Tecla amb un concurs a través de les xarxes socials utilitzant l'iconografia d'Star Wars

Imatge de la presentació de la campanya.

L'Ajuntament donarà consells per no caure en el «costat fosc de la festa»Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Tarragona proposauna campanya participativa en el marc de les festes de Santa Tecla, a través de les xarxes socials, que enguany, sota l’etiqueta #QuelaTeclaTacompanyi, té com aeix temàticaconseguir ser un'mestre tecler'. Per aconseguir-ho els participants hauran de superardiversos reptes. Al mateixtemps la campanya també farà incísendotze consells de civisme i convivència per no caure«al costat fosc de la festa».

#QuelaTeclaTacompanyi

Aquest dillunss'han donat a conèixer els cinc reptes proposats (veureel document adjunt)en el Concurs per a aspirants a mestres teclers, que es podran dur a terme fins al dia 19. Dels cinc n’hauran de superar com a mínim 2 per poder participar en el concurs i, així, obtenir diferents premis. L’activitat rep el patrocini d’Òptiques Teixidó i el suport de Tarragona 2017, el Patronat Municipal d’Esports, els Centres Cívics de Tarragona i l’Empresa Municipal de Transports.

D’altra banda, i com a segon objectiu de la campanya, del 13 al 24 de setembre la 'mestra' Cucafera farà públicsdotze Consells«per no caure al costat fosc de la festa». Seranrecomanacions cíviques per tal de mantenir la festa amb la major harmonia i convivència possibles. Els consells es revelaran cada dia a través de les xarxes socials de @TGNcultura o enfocant la contraportada del programa de mà mitjançant l’aplicació de mòbil Emotions AR. En aquest últim cas s'utilitzarà un sistema de realitat augmentada.

A més, a través de la mateixa aplicació, situant la pantalla sobre la imatge oficial de Santa Tecla del Nano Capità (a la portada del programa, al cartell, a la samarreta...), també es podrà visualitzar el tràiler del Batec del Santa Tecla, el nou vídeo festiu que Explay Produccions està preparant.

El Tuitaire Convidat

Un any més des de l'Ajuntament es convida els ciutadans a fer-se seguidors del Twitter de Tarragona Cultura (https://twitter.com/tgncultura), on, entre altres continguts, podran conèixer, en missatges de 140 caràcters, les recomanacions del nostre tuitaire convidat d’enguany: Emili Samper. Filòleg, folklorista, creador de ComiCat i expert en Star Wars. Les seves piulades aniran signades amb les sigles ES.

Cartell de la campanya.

L'Ajuntament donarà consells per no caure en el «costat fosc de la festa»Dani Pena (Garamond)

tracking