Diari Més

Acusen el noi que era amb la víctima de Boscos de temptativa d'homicidi

El jove que va rebre les dues ganivetades declara davant dels Mossos que va ser el noi que era amb ell qui el va agredir

Un jove de 18 anys, ferit molt greu per una agressió amb arma blanca a Boscos de Tarragona

Un jove de 18 anys, ferit molt greu per una agressió amb arma blanca a Boscos de TarragonaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jove de 18 anys que aquest dimecres va ingressar ferit molt greu a l’hospital Joan XXIII per una agressió amb arma blanca al tòrax i a l’abdomen, podria ser víctima d’una temptativa d’homicidi per part del jove que va ser detingut al seu domicili. L’arrestat, de 19 anys i veí de Cambrils, hauria intentat matar a la víctima. Segons va declararaquest dijous als Mossos la víctima, s’hauria despertat en notar les ganivetades que l’altre jove li estava propiciant. Els fets es van produir aquest dimecres al matí, abans de les onze, al número 9 de l’avinguda Boscos, a la urbanització que porta el mateix nom.

Els agents que duen la investigació del cas tenen encara moltes incògnites per resoldre. Es desconeix què hauria dut a l’agressor a atemptar contra la vida del seu amic o per què es va quedar a l’apartament des del moment que li hauria assestat les ganivetades –produïdes amb un ganivet petit, amb una fulla de menys de 10 centímetres– fins que les dues dotacions del Servei d’Emergències Mèdiques i les dues patrulles de Mossos van arribar.La policia catalana no s’explica què va succeir exactament, tot i que en la jornada d'aquest dijous van poder avançar en la investigació. Un cop la víctima va sortir d’una operació d’urgència –donat el seu estat d’extrema gravetat–, va poder recuperar la consciència i va declarar davant dels Mossos, acusant directament a l’altre noi.

Una versió diferent

Es tracta d’una versió que contrasta sorprenentment amb la dels primers instants, quan la víctima va indicar, minuts després de l’arribada dels agents, que desconeixia per complet el que havia succeït, i que s’havia despertat amb les ganivetades, sobre el seu tòrax i abdomen. Amb la nova versió de la víctima, que podria haver patit un estat de xoc i per això no recordava els detalls, el detingut, segons van assenyalar els Mossos d’Esquadra, passarà a disposició judicial, acusat de temptativa d’homicidi, a les properes hores. Tot i l’acusació directe, la investigació del cas continua oberta.

Segons explicaven dimecres els veïns de la zona, la víctima és un estudiant de 18 anys que fa tres mesos que viu sol a l’apartament d’escassos 50 metres, per tal d’iniciar al setembre els seus estudis. Els seus pares, segons deien, resideixen a l’Ametlla de Mar. Els veïns van explicar que aquest jove acostuma a convidar a molts amics, als quals se’ls veu sovint jugant amb ell a la videoconsola.

tracking