Diari Més

Serveis públics

Nova imatge pels aparcaments municipals de Tarragona

La nova cartelleria i els elements gràfics començaran a instal·lar-se aquesta setmana a les vuit instal·lacions que depenen de l'AMT

L'empresa AMT va contractar un curs de 'coaching' per un valor de 47.000 euros.

L'empresa AMT va contractar un curs de 'coaching' per un valor de 47.000 euros.Ajuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els vuit aparcaments gestionats per l'empresa Aparcaments Municipals de Tarragona estrenen nova imatge corporativa. La nova imatge haestat presentada aquest dijous pel conseller d'Estratègies de Ciutat, Alejandro Fernández, i el president d'Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT), Josep Acero.

Aquesta setmana començarà la incorporació d'una nova cartelleria i diferents elements gràfics a les entrades dels estacionaments. L'objectiu d'aquest canvi és reforçar el coneixement de la ciutadania de la gestió conjunta d'aquests vuit aparcaments, que comparteixen unes mateixes tarifes.

Aparcaments Municipals de Tarragona gestiona vuit aparcaments al centre de la ciutat, que ofereixen un total de 2.558 places: Battestini, Tàrraco, Joan XXIII, avinguda Catalunya, Rambla President Lluís Companys, Saavedra, Bastos i Torroja.

El conseller d'Estratègies de Ciutat, Alejandro Fernández, i el president d'Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT), Josep Acero.

Nova imatge pels aparcaments municipals de TarragonaMauri/Ajuntament de Tarragona

tracking