Diari Més

Societat

La sèrie 'La Catedral del Mar' serà parcialment rodada a Tarragona

Netflix, i Antena 3 i TV3 emetran la producció

La sèrie 'La Catedral del Mar' serà parcialment rodada a Tarragona

La sèrie 'La Catedral del Mar' serà parcialment rodada a TarragonaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'adaptació a la televisió del best-seller 'La Catedral del Mar', sèrieproduïda per Diagonal TVi que serà emesaperAntena3, la plataforma d'Estats UnitsNetflix i TV3, serà rodada parcialmenta la ciutat de Tarragona. Així ho ha fet públic Tarragona Film Office, que anuncia que la capital del Tarragonès serà part de l'escenari de rodatge de l'adaptació de la novel·lad'Ildefonso Falcones, publicadal'any 2006.

La sèriecomptaràamb els actorsAitor Luna, Michelle Jenner, Silvia Abascal, Andrea Duro iGinés García Millán, entre d'altres, que actuaran sota la direcció deJordi Frades, que també va dirigir la sèrie 'Isabel'. Els guionistessónRodolfo Sirera, Antonio OntettiiSergio Barrejón, que han participat, respectivament, a les sèries‘Amar en tiempos revueltos’,‘Amar es para siempre’ i 'La Señora’.

L'argument

‘La Catedral del Mar’ se centraen laBarcelona del segleXIV, quanla ciutatestà en el seu moment de màxima prosperitat, i els veïnsde l'humil barri de pescadorsdecideixen construir el temple mariàmés granconegut fins llavors, Santa Maria del Mar. Aquesta història és el rerefons de l'argument de la novel·la, que se centra en la vida d'un noi que fuig dels abusos del seu senyor feudal viatjant fins a Barcelona.

tracking