Diari Més

Incivisme

Un solar vora la Guàrdia Urbana acull el major nombre de tifes de la ciutat

Es tracta d’un terreny privat que no té cap mena de tanca, situat a tocar d’un bloc d’habitatges i molt a prop de l’hotel SB Express

Un solar vora la Guàrdia Urbana acull el major nombre de tifes de la ciutat

Un solar vora la Guàrdia Urbana acull el major nombre de tifes de la ciutatJoan Antoni Torreblanca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A només 80 metres de la comissaria de la Guàrdia Urbana de Tarragona es troba amb tota probabilitat, l’espai de la ciutat que acumula el major nombre de tifes de gos per metre quadrat. N’hi ha desenes repartides en un espai minúscul, on gairebé no hi ha un sol pam on es pugui trepitjar sense topar-se amb un excrement animal. Aquest controvertit espai està situat fent costat al número tres del carrer de l’Arquebisbe Josep Pont i Gol, a la vora també de l’Hospital Joan XXIII. Els veïns del bloc han de suportar, sobretot ara a l’estiu, amb les altres temperatures, unes olors força desagradables en passar-hi per la vora, ja que està a tocar de la vorera.

Ningú ho neteja. De fet ni l’Ajuntament ni l’empresa FCC en són responsables, ja que es tracta d’un solar privat. La problemàtica és que l’espai en qüestió no té cap mena de tanca perimetral, i qualsevol ciutadà pot acostar-s’hi amb el seu can perquè l’animal faci les seves necessitats.

Aquesta zona infestada de tifes en plena Tarragona, i a tocar d’un hotel, l’SB Express, té el dubtós honor de compartir amb el passatge de pins que connecta el carrer de Mas d’en Garrot amb Mas d’en Cup, a Sant Ramon, al costat de l’Esclat. Els excrements de gossos que allí s’hi acumulen també es poden comptar per desenes –fàcilment podrien arribar al centenar–, com ja se’n va fer ressò Diari Més anteriorment.

tracking