Diari Més

Reivindicació

La CUP dóna suport a l'Associació de Veïns de Parc Riuclar

Des de la formació política asseguren que« hi ha indicis suficients que posen de relleu la connivència entre l'empresa publicitària i el consistori»

La CUP dóna suport a l'Associació de Veïns de Parc Riuclar

La CUP dóna suport a l'Associació de Veïns de Parc RiuclarCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Des de la CUP de Tarragona se celebra la decisió de l’Associació de Veïns del Parc Riuclar de remetre a la fiscalia provincial l’instal•lació del tòtem publicitari instal•lat al seu barri des de fa nou mesos i traslladen el seu suport a l’associació per participar de les mobilitzacions que calguin i per dur a terme les accions necessàries que el veïnat pugui considerar oportunes.

Des de la formació anticapitalista s’indica que hi ha «indicis suficients que posen de relleu la connivència entre l’empresa publicitària i el Consistori». Més enllà de si el procediment d’aquesta instal·lació presenta irregularitats es considera que «és poc ètic, atès que el Consistori ha de defensar, en primera instància, els interessos de la població, per davant dels interessos empresarials».

Per a la CUP, la manca de claredat i la poca transparència dels diferents consellers socialistes, que han mantingut converses amb els veïns i veïnes de Parc riu Clar, inclòs el batlle, «deixa molt que desitjar». Aquest fet, segons les cupaires, manifesta «la fòbia a la participació ciutadana del PSC-PSOE per mantenir una política que permeti al veïnat decidir aspectes del dia a dia del seu barri».

tracking