Diari Més

Ematsa repara la fuita d'aigua de Cala Romana

L'empresa municipal s'hi ha posat mans a l'obra després de la queixa d'un veí

Ematsa repara la fuita d'aigua de Cala Romana

Ematsa repara la fuita d'aigua de Cala RomanaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les reiterades queixes d'un veí de Cala Romana han servit perquè l'Empresa Municipal d'Aigües de Tarragona SA (Ematsa) hagi decidit posar-se mans a l'obra en la reparació d'una fuita a la calçada del carrer Tramontana.

Pere Sánchez ja va declarar a aquest diari que es tractava d'una fuita que fa molts mesos que existeix. Concretament, es tracta d'un vessament d'aigua que es troba al carril ascendent de la via, a uns dos metres de l'encreuament amb la via d'accés a Boscos.

Segons han detallat fons d'Ematsa a aquest diari, «tot i que pensàvem que per aquest punt hi passava una xarxa privada, vam acudir per fer-hi una cata i hem vist que el veí té raó». Per aquest motiu, ja s'han posat mans a l'obra i, en breu, el problema quedarà resolt.

El problema era que Ematsa pensava que es tractava d'una zona per xarxa privada, amb un pou mort, i que estava gestionat pels veïns. En comprovar que no era així, han enviat els operaris.

«En els pròxims dies, contestarem per carta al veí per explicar-li que tenia raó i per argumentar les accions que hi realitzarem», apunten des de l'empresa.

tracking