Diari Més

El carrer Goya i voltants serà zona verda per a residents

És un dels pocs espais on encara hi ha zona blanca i molta gent ho aprofita per deixar-hi el cotxe

El carrer Goya i voltants serà zona verda per a residents

El carrer Goya i voltants serà zona verda per a residentsGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El carrer Goya i i els seus voltants es convertirà en zona verda per a residents. Així ho avançava, aquest passat dimarts, Tarragona Ràdio. Es tracta d’una reivindicació històrica per part del veïnat, ja que fa temps que pateixen problemes per poder estacionar al carrer, en ser aquest espai dels pocs indrets amb zona blanca de la ciutat. A la vegada, les dificultats per poder estacionar han empitjorat arran de l’obertura del centre comercial El Corte Inglés. D’aquesta manera, hi hauria molta gent que aprofitaria per estacionar durant tot el dia en aquesta part de la ciutat i molts residents de la zona s’estan quedant sense lloc.

Els operaris municipals tenen ordres per començar a pintar de verd els carrers d’aquesta zona a partir d'aquest mateix dimecres. La notícia arriba a les portes de les festes del barri. El president de l’associació de veïns del carrer Goya, Toni Villalobos, explicava aquestpassat dimartsque «amb aquesta mesura ho tindrem més fàcil per aparcar, perquè hi haurà més rotació de vehicles».

Les festes de la 26a edició de les festes del carrer Goya començaran aquest divendres a les set de la tarda amb una actuació de les gimnastes del Nàstic i la lectura del pregó. Després hi haurà sopar popular i revetlla amb ball i havaneres. Dissabte, hi haurà una peonada, una gimcana de bicicletes, entre d’altres.

tracking