Diari Més

La Parròquia de Sant Francesc ofereix esmorzars a gent necessitada

L’església tarragonina reparteix una mitjana de 120-130 esmorzars diaris durant el mes d’agost

La Parròquia de Sant Francesc ofereix esmorzars a gent necessitada

La Parròquia de Sant Francesc ofereix esmorzars a gent necessitadaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Parròquia de Sant Francesc de Tarragona reparteix esmorzars solidaris als més necessitats, durant tot el mes d’agost des de les 9 h fins a les 11 h, inclosos diumenges i festius. L’església substitueix la tasca que fins ara feia Cafè i Caliu, que ha tancat per reformes.

Els feligresos de la Parròquia, amb els seus donatius i les seves aportacions alimentàries, han fet possible que diàriament se serveixin de mitjana al voltant de 120-130 esmorzars. Tot i que aquest dimarts se n’han arribat a oferir fins a 158.

Alhora, les famílies de la comunitat filipina de la Parròquia de Sant Francesc porten, determinats dies a la setmana, truites de patata per fer entrepans. En total, hi ha cinc voluntaris que, des de les 7:45h fins a les 9:00h preparen les bosses de l’esmorzar per a tots aquells que la necessitin. Posteriorment, des de les 9:00h i fins a les 10:00h, s’obren les portes de la Rectoria i s’inicia el repartiment de menjar.

La bossa de l’esmorzar acostuma a incloure un entrepà de mitja barra, una ampolla d’aigua de 50cl, un mini bric de suc, pastes- que diàriament recullen la nit anterior a diferents forns de pa- i dos dies per setmana s’hi afegeixen dues peces de fruita, també donada.

tracking