Diari Més

Cultura

El Serrallo celebra la 10ª ruta literària amb tastet mariner

Aquesta activitat cultural pretén llegir i escoltar textos que recreen literàriament espais d’aquest barri mariner

El Serrallo celebra la 10ª ruta literària amb tastet mariner

El Serrallo celebra la 10ª ruta literària amb tastet marinerDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ElSerrallo celebra la seva 10a ruta literàriades de la miradadelsescriptors.L’objectiu d'aquestaproposta culturalés passejar pel barri, aturant-seen determinats llocs per llegir i/o escoltar textos que recreen literàriament espais d’aquest barri mariner, on es podrà gaudir

delpatrimoni marítim vinculat amb la mar i el port, i fins i tot d'alguns apunts etnogràfics i literatura en forma de lectura en veu alta.

En la dotzena de textos a llegir, en alguns, l’autor ha intentat copsar què téo què ha tingutel Serrallo de singular, d’altres són una descripció a partir d’impressions, vivències i records personals i encara d’altres l’han fet servir d’escenari versemblant per a les seves narracions.

La ruta comptarà amb la presència d'historiadors, novel·listes i poetes, cadascun amb la seva pròpia veu; a més de la participació de veïns del Serrallo. El punt de trobada, des d'ons'iniciarà el recorregut, serà al Museu del Port de Tarragona el divendres 2 de setembre a les 19h.

L'activitat, organitzada pel Museu del Port de Tarragona, juntament amb la Biblioteca Pública de la ciutat, és totalment gratuïta i requereix d'una reserva prèvia, a través delcorreumuseuport@porttarragona.cat o bé trucantal977 259400.

tracking