Diari Més

La Pujada al Portal del Carro, castells i música tancaran la festa de Sant Magí

Les orquestres Allioli, Golden Beat, la companyia Pa Sucat i DJ Remullat amenitzaran la nit d’avui

La Pujada al Portal del Carro, castells i música tancaran la festa

La Pujada al Portal del Carro, castells i música tancaran la festaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les festes de Sant Magí arriben a la seva fi amb algunes de les activitats i tradicions més esperades. Durant la vigília d’avui, es podrà gaudir d’una barreja de devoció, però també de disbauxa amb concerts i activitats per a tots els públics. L’arribada de l’aigua de la Brufaganya serà una realitat quan els portants arribin al Portal de Carro, acompanyats del Seguici de Sant Magí. Així mateix, es podrà gaudir de la tradicional salutació a l’aigua realitzada per les colles castelleres.

Per als que tinguin ganes de ballar tota la nit podran trobar diverses opcions a les places de la ciutat. D’una banda, el carrer de l’Enrajolat serà l’escenari pel concert de Growing Culture - Reggae Sound System, a partir de les vuit del vespre.

La Sala de Festes 24, acollirà l’Electronic Festival amb els DJ’s de Loop Group a les onze de la nit i, poc després, la plaça del Rei farà vibrar el nucli antic amb la Revetlla Remullada, de la mà de la Companyia d’Espectacles Pa Sucat i DJ Remullat. La plaça de la Font no es quedarà enrere amb la revetlla protagonitzada per les orquestres Allioli i La Golden Beat. La Sala El Cau acollirà la Festa La Traïdora –de ritmes llatins–, mentre que el Pub Highland celebrarà la Surfer Night i el carrer del Cós del Bou tindran «música de punxadiscos» per celebrar els deu anys del Casal Popular Sageta de Foc.

Pel que fa a la celebració del dia de Sant Magí, de demà, la Missa Primera serà l’encarregada de donar el tret de sortida a les cinc del matí. A partir de les set del matí, el toc conjunt de matinades faran ressonar tota la ciutat. Els diversos col·lectius mostraran la seva devoció cap al patró de la ciutat. Entre aquests, la Societat d’Exploracions Submarines de Tarragona farà una ofrena floral i enfonsaran el sant a la cova, a les deu del matí.

La plaça de les Cols s’omplirà de camises i faixes per acollir una diada que vol ser de màxims. De cara a la tarda, L’Anada a Professó amb el Seguici de Sant Magí omplirà la Part Alta, a partir de les set de la tarda, amb la respectiva professó. Tot i ser la darrera nit de festa, es podrà gaudir d’activitats com l’actuació de DJ Edgarantia, a Les Granotes Terrassa, parc de l’Amfiteatre, a partir de les deu de la nit.

tracking