Diari Més

Ciutadans denuncia la utilització d'espais públics per les campanyes de l'ANC

El portaveu municipal de C’s, Rubén Viñuales, remet responsabilitats a «l'excessiva permissivitat de l'equip de govern»

CiutadansTarragona denuncia la utilització d'espais públic de la ciutat per les campanyes independentistes de la ANC

CiutadansTarragona denuncia la utilització d'espais públic de la ciutat per les campanyes independentistes de la ANCDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El portaveu del grup municipal de Ciutadans Tarragona, Rubén Viñuales, ha lamentat que «novament s'utilitzi un espai públic per dur a terme campanyes polítiques independentistes», en relació a la campanya d'estiu de l'Assemblea Nacional de Catalunya sobre el sistema sanitari català que ha omplert les escales de la Catedral de Tarragona de creus grogues. I ha apuntat que «la finalitat d'aquesta manifestació és dividir a la societat tarragonina».

Tanmateix, Viñuales ha recordat a l'Assemblea que «la sanitat és una competència transferida a la Generalitat i que els artífexs de les retallades han estat els governs d'Artur Mas i els seus companys de viatge».

El portaveu del grup municipal tarragoní ha assenyalat que«aquesta situació es deu a l'excessiva permissivitat de l'equip de govern», i ha instat al regidor del Partit Popular responsable de la via pública, José Luis Martín, a «ser més responsable amb la utilització dels espais públics per a campanyes polítiques partidistes». També ha demanat que«es prenguin les mesures oportunes als espais ocupats que tallin el pas de la via pública a la ciutat».

Viñuales ha assegurat que el grup municipal de Ciutadans ha registrat«una petició formal per saber si la ANC tenia la llicència corresponent»i «sota quins criteris es podria haver atorgat». El portaveu del grup municipal de Ciutadans ha recordat a la ANC que «Tarragona vol seguir formant part de Catalunya, Espanya i Europa, i que així es va manifestar en els diversos comicis». Alhora, ha apuntat que «l'Assemblea solament es manifesta quan s'apropa la Diada». Per això, ha convidat a l'organització independentista a «presentar propostes per millorar la ciutat i no per dividir-la».

tracking