Diari Més

Festa Major

Aigua, gresca i imaginació a la 7a Travessa d'Andròmines

La platja de Miracle ha acollit aquest dilluns al matí un dels actes més divertits de les festes de Sant Magí

Aigua, gresca i imaginació a la 7a Travessa d'Andròmines

Aigua, gresca i imaginació a la 7a Travessa d'AndròminesCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andròmines de tota mena s’han reunit aquest dilluns a la platja del Miracle de Tarragona amb tres objectius: flotar sobre les aigües del Mediterrani, transportar l’aigua de Sant Magí i divertir a tots els presents. La setena Travessa d’Andròmines és una de les propostes més esbojarrades del programa d’actes de la festa major petita tarragonina i com ja ve sent habitual l’aigua i la gresca han estat les màximes protagonistes de la jornada.

Víkings, mariners, pirates han estat alguns dels individus que s’han personat aquest matí de dilluns a la platja del Miracle. La seva missió no ha estat d’altre que anar fins a les boies que hi ha en aquesta platja i fer el recorregut de tornada cap a terra ferma. Fins aquí pot semblar senzill, però la cosa es “complica” quan el trajecte s’ha de fer a sobre d’uns artefactes construïts pels mateixos i transportant l’aigua de Sant Magí, l’element central de la Festa Major.

Entre riures, caigudes i esquitxades, els participants s’han reunit a dos quarts d’11 per presentar les naus amb les quals han hagut de demostrar a posteriori les seves habilitats com a navegants. Els més menuts han engegat la competició una hora més tard i a un quart d’1 ha estat el torn de la Travessa general.

Tarracus omnipresent

La versió aquàtica de Tarracus –tota de color blau -ha estat la mascota oficial de la setena travessa i com no podia ser d’una altra manera també ha estat present durant la competició. En la presentació de la VII Travessa, els organitzadors ja van proclamar la independència unilateral de la secció marítima dels Jocs i durant la jornada Tarracus s’ha mantingut a l’expectativa dels artefactes participants.

tracking