Diari Més

Lleure

Tobogan aquàtic a mig gas

La iniciativa de la Colla Xiquets de Tarragona ha presentat problemes logístics, malgrat la participació ciutadana

Tobogan aquàtic a mig gas

Tobogan aquàtic a mig gasChristel Torres

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El primer tobogan aquàtic, organitzatper la Colla dels Xiquets de Tarragona, a la ciutat, ha arrencat amb forçaexpectació i participació ciutadana malgratque l'activitat ha presentat alguns problemes logístics com la falta d'una pendent més pronunciadai la manca d'elements lliscants. Uns obstaclesque no han aconseguit aixafar la guitarraa les desenes de participants que s'han apropat al carrerSanta Anna amb l'objectiu de passar una bona estona al llarg de120 metresde recorregut.

Xavier Sabat, president de la Colla Xiquets de Tarragona, ha asseguratque "la iniciativabuscala diversió de la gent i que la ciutadaniavegi que a la collacastellerafem altresactivitats a banda de castells". Així mateix, Sabat ha reconegut que "és una bona oportunitat perquèla gent s'apunti a la colla".

Des de la ColladelsXiquets de Tarragona han explicat que han volgut que l'escenaridel toboganaquàticfos el carrerSanta Anna i no un altre, atès que és on la collaté el seu local d'assaig.

Posteriorment, a la plaça del Rei, ha tingut llocla festa de l'escuma amb la música de DJ Vidal. En el mateix recinte, tambéhi hagut inflables, recreant els castellers de la Colla Xiquets de Tarragona, per als més petits. Aquest seguit d'actes s'emmarquen dins de les festes de Sant Magí.

tracking