Diari Més

Sant Magí

Cara nova i caramels per a tothom

La Cucafera de Tarragona mostrarà la seva restauració al públic aquest diumenge a la tarda

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Coincidint amb el seu 25è aniversari, la Cucafera de Tarragona ha estat restaurada i serà presentada en públic aquest diumenge 14 d'agost a la plaça de les Cols, a dos quarts de vuit de la tarda.

Sota la direcció de l’escultoraÀngels Cantos, amb la col·laboració d'Antoni Maspel que fa a l’estructura i els mecanismes i de Juan Jesús Paredes, que s’ha encarregat de posar al dia totes les escames de cuir, l'arrenjament ha consistit en unacurat treball d’artesania que ha de permetre que la bèstia estigui a punt per ballar i llançar caramels durant molts anys.

En el decurs de l’acte de diumenge es presentarà també la nova samarreta identificativa dels portadors i acompanyants de la Cucafera. L’Iván Puente és l’autor d’aquest nou disseny, l’Aitor Bueno ha redissenyat el logotip de l’Associació de Veïns i l’Àlex Carrasco s’ha encarregat de crear el nou logotip de l’entitat. El mecanisme per llançar els caramels també ha estat perfeccionat, i el seu funcionament es pot veure a les imatges del vídeo.

La Cucafera inaugura les festes dels 25 anys del Vermut Rumbero Solidari

La Cucafera inaugura les festes dels 25 anys del Vermut Rumbero SolidariCristina Aguilar

tracking