Diari Més

Tres membres del Drac de Sant Roc seran els banderers del matí de Santa Tecla

Paqui Cantos, Jaume Ollé i Ferran Ventura són membres emblemàtics de l'entitat i actius recuperadors de la figura de la bèstia

Tres membres del Drac de Sant Roc seran els banderers del matí de Santa Tecla

Tres membres del Drac de Sant Roc seran els banderers del matí de Santa TeclaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Banderer del matí de Santa Tecla d’aquest any seran Paqui Cantos, Jaume Ollé i Ferran Ventura a proposta del Drac de Sant Roc. L’any passat, per acord de la Comissió Assessora sobre el Seguici Popular, es va iniciar la recuperació de la figura del banderer de l’anada i tornada d’ofici del matí de Santa Tecla. Cada any, les entitats del Seguici, per estricte ordre de carrer, són les encarregades de proposar qui ocuparà aquesta figura de les festes.

El Drac de Sant Roc ha escollit aquests tres destacats membres de l’entitat en un reconeixement al seu compromís amb la cultura popular. Paqui, Jaume i Ferran formen part del Drac de Sant Roc des de l’any 1985 i han estat actius recuperadors d’aquesta bèstia del Seguici Popular tarragoní. L’any passat, el Ball de Diables va ser l’entitat encarregada de proposar el banderer i va escollir el filòleg, polític, escriptor i crític literari, Josep Bargalló.

tracking