Diari Més

Worten tanca la botiga de Prat de la Riba vuit mesos després d'obrir-la

«Pensàvem que tindríem millors resultats», deia la responsable de comunicació de la marca

Worten tanca la botiga de Prat de la Riba vuit mesos després d'obrir-la

Worten tanca la botiga de Prat de la Riba vuit mesos després d'obrir-laJoan Antoni Torreblanca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’aventura de la cadena Worten a Tarragona no ha durat ni un any. L’establiment de tecnologia i electrodomèstics ha tancat aquesta darrera setmana la seva tenda al centre de la ciutat. Des de fa uns dies, els pocs empleats que encara queden a la botiga estan traient els productes que no s’han venut i els estan col·locant en palets, per tal que els camions de la companyia se’ls puguin endur. Ahir al matí, des del carrer es podia apreciar l’estampa: estanteries i aparadors buits, cartrons per terra i tota una pila d’alarmes acumulades en un taulell.

Un final trist per un establiment que va arribar amb molt d’èxit a la ciutat: el dia de la seva obertura, el 17 de desembre, unes 200 persones feien cua per poder entrar-hi. La companyia regalava xecs de 50 euros als 100 primers ciutadans en arribar. L’espai, que disposava de tota mena de productes tecnològics, estava centrat especialment en smartphones, tauletes, smartwatches, equips d’imatge, robots de cuina i polseres de monitoratge d’activitat. Eren 700 metres quadrats de botiga en un indret, la cantonada del carrer Prat de la Riba amb Colom, on històricament hi ha hagut botigues d’electrodomèstics, com el Comercial Confort o Miró. En un primer moment va arribar a comptar amb 16 empleats.

«La vam obrir amb molta il·lusió, pensàvem que obtindríem uns millors resultats, però finalment no els ha tingut», explicava la responsable de comunicació de la companyia. La cadena explica que, tot i que ja no estarà de forma presencial a la ciutat, disposa d’un telèfon d’atenció al client habilitat les 24 hores del dia per tal que els usuaris que tinguin alguna queixa, dubte o problema sobre un producte adquirit, puguin tenir una resposta. «Si vol, no cal que es desplaci, nosaltres ens en fem responsables. Els clients poden estar tranquils que nosaltres no ens en desentenem», explicava la responsable. El telèfon és el 902 02 66 20, tot i que els clients també poden realitzar devolucions o canvis a qualsevol dels 38 establiments oberts a tot Espanya, especialment al de Calafell, que és el més proper. «Aquest el vam obrir el juny del 2015 i ens està funcionant, és sostenible i rentable», assegurava.

Tot i que a curt termini Worten no té intenció d’obrir cap més establiment a la demarcació, la companyia no descarta la idea que a mitjà termini pugui obrir-ne un de nou, «ens agradaria, ja que tanquem el de Tarragona, aviat podria passar», assegurava.

tracking