Diari Més

Successos

Una macrobaralla al Cós del Bou acaba amb un detingut i un ferit

La Guàrdia Urbana va protagonitzar una persecució pels carrers més cèntrics de la ciutat

Una macrobaralla al Cós del Bou acaba amb un detingut i un ferit

Una macrobaralla al Cós del Bou acaba amb un detingut i un feritCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els veïns del carrer del Cós del Bou van ser testimonis, durant la matinada de dissabte a diumenge, d’una baralla entre almenys quinze persones. L’incident va acabar amb els vidres trencats de l’aparador d’un establiment de la zona i amb un detingut per presumpte delicte de lesions i resistència a l’autoritat, per trencament de condemna i per atemptar contra un agent de la Guàrdia Urbana. A més, durant la detenció va tenir lloc una persecució pels carrers més cèntrics de la ciutat.

Els fets van tenir lloc deu minuts abans de les set del matí, quan els crits i els forts cops van despertar als veïns de la zona. Els implicats en la baralla, joves d’entre 20 i 30 anys, havien passat la nit a la Sala El Cau, un local d’oci nocturn, situat al carrer Trinquet Vell, molt pròxim al carrer del Cós del Bou. Els veïns, espantats, van treure el cap pels balcons i finestres per descobrir que estava passant sota de casa. Alguns testimonis asseguren que, durant gairebé un quart d’hora, els implicats en la baralla es van cridar, insultar i, fins i tot, pegar.

De sobte, els veïns van sentir un cop molt fort. Alguns dels joves que es barallaven van trencar el vidre d’un establiment –tancat des de fa uns mesos–, situat a l’entrada del carrer del Cós del Bou.

Arribats en aquest punt, un veí de la zona va avisar a la Guàrdia Urbana que hi havia una baralla. Segons alguns testimonis, trenta minuts després dels fets, quan gairebé tots els presents en la baralla ja havien marxat del carrer i no hi quedava pràcticament ningú, va arribar una patrulla de la Guàrdia Urbana a la Baixada deMisericòrdia.

Dues persones que hi havia a la zona van explicar a la policia, en qualitat de testimonis, que una persona de color que conduïa una bicicleta i portava una camisa de flors els va agredir. La Guàrdia Urbana va localitzar l’individu al carrer Sant Fructuós i llavors va ser quan es va iniciar una persecució pels diferents carrers de la ciutat.

L’incident va acabar amb un detingut per resistència i atemptat contra l’autoritat, ja que va causar ferides a la mà a un dels agents. Quan semblava que tot s’havia acabat, la brigada, amb l’ajuda d’una màquina, va passar a netejar la zona, que estava plena de vidres.

tracking