Diari Més

Societat

La Móra-Tamarit pedala en la 24a bicicletada popular

La cita ha servit per reivindicar "la desatenció que el barri rep per part de l'Ajuntament de Tarragona"

La Móra-Tamarit pedala en la 24a bicicletada popular

La Móra-Tamarit pedala en la 24a bicicletada popularChristel Torres

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El barri tarragoníde la Móra-Tamarit hatornat a pujara la bicicleta, aquest dissabte al matí,per tal de protagonitzar la 24a bicicletada popular. Un any més, la trobadapermetgaudird'una activitat familiar. Enguany, uns 150 participants, entreveïns del barri i de municipisdelsvoltants, han recorregut2,5 km pedalant. El circuit de dues voltess'ha iniciatal pàrkingMóraMar, en direcció al càmpingTorre de la Mórafins a arribar a l'antiga carreteradel ferrocarril, i viceversa. La passejadaha transcorregut per carrers principals com l'Alt Camp, el Baix Camp, el Maresme i laRibera d'Ebre.

FrancescGarcia, president de l'Associacióde Veïnsde la Móra-Tamarit, ha explicat que "la bicicletada popular pretén ser una passejadapensada pels nanos. No es tracta de fer cap cursa". Així mateix, per cinquè any consecutiu, la organització de l'esdevenimentha dissenyat una samarretaen versiófemenina, masculina i infantil, com a element reivindicatiuper posar de manifest la "desatenció per part de l'Ajuntament de Tarragona cap a aquestbarrii la distànciafísica que separaambdueszones", ha assegurat Garcia.

La samarreta, que s'ha entregatcom a obsequi a tots els participants, llueixl'eslògan"11kmde raonsque ens separen", fentreferènciaa les queixesdels veïns de la Móra-Tamarit.

tracking