Diari Més

Veïnal

Els veïns de la Floresta demanen una reparació urgent del local social

El mal estat de les zones verdes i la caiguda de part del mur del camp de futbol també els preocupa

Les parets i el sostre del local pateixen humitats cada vegada que plou.

Els veïns de la Floresta demanen una reparació urgent del local socialCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els veïns de la Floresta demanen a l’Ajuntament que se’ls faci cas d’una vegada per totes. Ja fa temps que l’associació de veïns està preocupada per algunes de les instal·lacions del barri, com ara el local social. «Ens sentim marginats, no volem luxes, només volem un manteniment d’algunes zones», explica Miguel Ángel Cruz, president de l’AAVV La Floresta.

Una de les reivindicacions del barri és la reparació del local social. Aquest espai es troba descuidat i, fins i tot, podria ser perillós. Les portes de fusta estan corcades, no hi ha vidres a les finestres i el sostre i les parets pateixen humitats. En aquest local es fan activitats com gimnàstica per a dones, treballs manuals i l’esplai pels petits del barri. «Quan plou, l’aigua entre dins del local, on hi ha els cables. A més, les parets estan esquerdades. Un dia tindrem un ensurt», explica el president de l’associació.

Segons expliquen els veïns, fa dos anys representants del consistori van prometre que posarien fi a aquesta situació. Però encara no s’ha fet res. «Nosaltres pintem i arreglem el que podem. Però aquest espai necessita una reparació a fons», explica Cruz.

Però aquest no és l’únic problema de la Floresta. Les zones verdes i enjardinades del barri, sobretot les més pròximes a l’escola, estan plenes d’excrements d’animals. «Fa temps vam demanar unes tanques per evitar que els gossos entressin al recinte. Però tampoc se’ns ha fet cas», diu el president. Tot i així, Cruz reconeix que aquest és un problema d’incivisme.

D’altra banda, fa un any que es va desprendre un tros de mur del camp de futbol del barri. Els veïns van demanar a l’Ajuntament que ho arreglessin, ja que cada dia cau una mica més i podria arribar a ser perillós pels nens que juguen a la zona. La resposta del consistori ha estat posar unes tanques per evitar que els més petits hi accedeixin. «El tros que va caure fa un any, encara segueix a terra», explica Cruz.

Una altra de les preocupacions dels veïns és la deixalleria improvisada que hi ha al costat de la carretera. Després de fer les obres de les passarel·les que creuen els barris de Ponent, els obrers van deixar les escombraries i el material en aquella zona. Segons els veïns, hi ha rates i insectes barrejats amb herba. «He parlat amb Foment i em diuen que ho vindran a netejar, però no hi confio, fa 4 anys que vivim així», explica el president, que se sent desesperat veient el «passotisme» del consistori.

tracking